Hava durumu: 10 il için yağış uyarısı var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 Nisan tarihli hava durumu raporunu yayımladı. 10 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Bazı kentlerde kar bekleniyor. Hava bugün ülke genelinde gri.

Kış geri döndü. Bazı kentler için kar yağışı uyarısı var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tahminlerine göre, 10 il için sarı kodlu uyarı yapılırken; kuvvetli yağış, kar, fırtına ve toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklıkları kuzey, iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede azalacak.

Hava ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Kayseri, Niğde, Ordu, Rize, Sivas, Tokat ve Trabzon için ise sarı kodlu uyarı verildi.

İç ve Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağmur, gök gürültülü yağış ve kar etkili olacak.

Özellikle Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Muş, Bitlis, Ağrı, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Antalya’nın batı kesimleri ile Van’ın güneyi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul'da bir evin duvarında onlarca kene görüntülendi!
'Fiyatları tayin eden Allah’tır' diyen Diyanet'e ait vakfın geliri 3 kat arttı
İstismarcı imama 'temiz sicil' indirimi: 28 yıl hapis cezası bozuldu
Hiranur Vakfı'ndaki istismar davası: Yargıtay mahkumiyet kararını usulden bozdu
151 kişinin ölümünden sorumlu tutulan müteahhit hala yakalanamadı