Hava daha da ısınıyor

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları 1-3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ağrı'nın doğusu, Van'ın güney ve doğu çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Sıcaklıklar 7 ilde 40 derecenin üzerine çıkacak. Manisa ve Aydın 42, Denizli 41, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa ve Batman 40 derece olacak.

Hava sıcaklıkları Ankara'da en yüksek 33, en düşük 18; İstanbul'da en yüksek 34, en düşük 24; İzmir'de en yüksek 37, en düşük 26 derece olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 1 Bitcoin karşılığı satılan inanılmaz bilgiler ve 7 video kaset
Saldırıya dair çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı... Okul katliamı göz göre göre mi geldi?
ABD ordusundaki dev tasfiye tartışma yarattı
İstinaftan İnan Kıraç kararı
Hatay'da okul saldırısına ilişkin asılsız paylaşım yapan 1 kişi tutuklandı