Halk TV'de deneyimli sunucunun işine son verildi

Ankara bürosunu kapatan Halk TV’de deneyimli sunucunun işine son verildi.

Geçtiğimiz ekim ayında Ankara Haber Merkezi’nde çalışanların işten çıkartılıp Ankara bürosunu kapatma kararı alan Halk TV’de deneyimli sunucu Fatih Ertürk’ün işine son verildi.

Halk TV’nin Ankara stüdyosunda Günün Raporu programını sunan Ertürk, twitter hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Ertürk, "8 yıl önce Gezi Parkı direnişiyle başlayan Halk Tv yolculuğum Ankara bürosunun kapatılmasının ardından bugün sona erdi." dedi.

 "SONUNA KADAR HUKUKİ MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM"

Yasal haklarının verilmediğini ima eden Ertürk, "Haklı mücadelemi sürdürmek için yeniden birlikte olacağız. Alamadığım yasal hakları alabilmek için sonuna kadar hukuki mücadelemi sürdüreceğim. Bilmenizi istedim." ifadelerini kullandı.

Ertürk, Halk TV’nin Ankara’daki son yayınında yer almıştı. Kapanış konuşmasını yapan Ertürk, “Size Ankara stüdyolarından son kez sesleniyorum. Bizim için son program olacak. Ankara bürosu kapanıyor ve İstanbul'a taşınıyor. Bu program da İstanbul'a gidecek ve orada yapılacak" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Dün, Seçilmiş Beykoz Belediye Başkanı Yeniden Tutuklanırken Gelen Son Anketteki Yüzde 97 Rakamı
Hikmet Çetin'in ağırbaşlı duruşu üniversiteden beri değişmemiş! Bakın onu nasıl anıyorlarmış
Savcı cinayetinde yeni detaylar: 'Gül'ün motor meslek lisesine kaydını yaptırmasını istedi'
15 yaşındaki Hilal Özdemir’in katledilmesini protesto eden dört kişi gözaltına alındı
Rapor yayımlandı: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı