HalkTV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler'de gerçekleştiriyordu. Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan kişiler yayının kesilmesinin ’yanlış şeyler konuşulduğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdılar.
İsmail Saymaz: "Kendi siyasal kimliklerini söylemediler ancak benim kanatim AKP'lilerdi. Bunca acının arasında, bunca yangının arasında herhalde hayatlarında ilk defa cesaretli bir şeyler yapıp muhalif kanalı basarak iktidarı savunma adına burada boy göstermeye kalktılar.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 6 tane uçağını kaldıramayan Bakan'ı için aynı şeyi yapabilirler miydi? İşsizliğin 20 milyona dayandığı bu günlerde 'hayır bu doğru değil' diyebilirler miydi? Diyemezlerdi. Burası bizim vatanımız. Dağlarına, ormanlarına içimiz parçalandığı için bugün buradayız.
Bizi hiç bir kuvvet engelleyemeyecek. Hiç bir kışkırtılmış grup, bir telefonla etrafımıza toplanmış hiç kimse bizi doğru bildiklerimizi söylemekten alıkoyamayacak. Bu güne kadar feriştahının gücü yetmedi, beş tanesinin birden gücü yetmeyecek. Kaba kuvvet karşısında geri adım atmayacağımızı az önce gördüler. Eğer iş inada binerse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız"