Hakan Fidan'dan Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gülen'in ölümüne ilişkin "Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevşemeye götürmeyecektir" açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı terörist Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklamada bulundu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevşemeye götürmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Yargı içindeki FETÖ üyeleri 7 Şubat 2012'de o dönem MİT Başkanı olan Hakan Fidan'ı ifadeye çağırmıştı. Fidan'ın ifadeye çağrılması büyük kriz yaratmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Saldırıya dair çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı... Okul katliamı göz göre göre mi geldi?
ABD ordusundaki dev tasfiye tartışma yarattı
İstinaftan İnan Kıraç kararı
Hatay'da okul saldırısına ilişkin asılsız paylaşım yapan 1 kişi tutuklandı
Toros Dağları'nın eteklerinde yetişiyor: Kilosu 1500 TL'ye satılıyor...