Hafriyatçılar zam talebiyle kontak kapattı: Biz de çocuklarımızı en güzel üniversitede okutmak istiyoruz

İstanbul Avrupa Yakası Nakliyeciler Derneği üyeleri, bugün Sultangazi Hafriyat Rehabilitasyon Sahası önünde yüzde 35 zam talebiyle kontak kapattı.

İstanbul Avrupa Yakası Nakliyeciler Derneği Başkanı Yüksel Döner, nakliye fiyatlarının yeniden düzenlenmesini istediklerini belirterek, yüzde 35 zam talep etti.

Döner, "Nakliye camiası şu anda çok sıkıntılı günler geçiriyor. Her şeye gelen zamlar artık bizi bıktırdı. Özel sektörden isteğimiz, fiyat düzeltmesi. Nakliyeciler şu an çok itibarsız. Amaçlarımızdan biri de nakliyecilerin itibarlarının geri verilmesi. Biz de çoluk çocuğumuzu en güzel üniversitelerde okutmak istiyoruz" dedi.

Yüksel Döner, diğer taleplerini de şöyle aktardı:

"SESİMİZİ DUYURANA KADAR GREVİMİZ DEVAM EDECEK

"Güzergah belgeleri ile ilgili sıkıntılarımız var. Döküm yollarının yapılmasını istiyoruz. Döküm sahalarına gerekli tesislerin yapılmasını istiyoruz. İBB zabıtalarının Esenyurt bölgesindeki kaçak döküme karşı önlem alınmasını istiyoruz. İBB döküm alanlarına lavabo, lokanta ve tamirci de istiyoruz. Sesimizi duyurana kadar grevimiz devam edecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Silivri’den Gelen Şaşırtıcı Mektup: “Memleket” Şiirini Mecliste İlk Kim Okudu Biliyor Musunuz? Hem De İbranice
CHP’den Atakum’daki Kavga İçin Disiplin Süreci
Bizim İşimiz; Lekelerle, Toz Zerreleriyle Uğraşmak Değildir
Mustafa Mutlu'yu belediyeden gönderdim diye Aziz İhsan Aktaş, Ozan İş vasıtasıyla bana birçok tehditte bulundu
Sahte Transkript Skandalı: Parası Olan Üniversiteli Oldu