Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı

Grup Yorum, dün ve bu sabah evlerine yapılan operasyonlar sonucunda çok sayıda üyesinin gözaltına alındığını duyurdu.

Grup Yorum üyelerine dün ve bu sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Yürütülen operasyon çerçevesinde birçok üyesinin gözaltına alındığı Grup Yorum tarafından duyuruldu.

Yorum tarafından yapılan açıklamaya göre grup üyeleri Barış Yüksel, Eren Erdem, Özgürcan Elbiz gözaltına alındı, Dilan Poyraz'ın ise evine polis baskını düzenlendi.

Grup Yorum korosu üyeleri İdil Kayıkçı, Cenk Turan, Emrah Uludağ, Metin Kaleli ve Yaşar Coşkun da gözaltına alınan isimler arasında yer aldı.
 

Kaynak: Cumhuriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gözaltına alınan Alihan Kuriş kimdir?
AK Partili belediyenin 14 milyonluk ihalesini eski AK Partili başkan aldı
Süleymancılara operasyonun detayları: 32 şirket tespit edildi inceleme sürüyor
İran’dan Trump’a Hürmüz yanıtı: 'Şartlarımız kabul edilene kadar açılmayacak'
Popstar Mehtap’tan yıllar sonra gelen duygusal itiraf: 'Ölürüm kalırım diye açıklamadım'