Gözyaşları içinde duyurdu: İbrahim Tatlıses ameliyata giriyor

İbrahim Tatlıses, dün akşam Harbiye Açık Hava konserinde kalp kapakçığı ameliyatına gireceğini söyledi.

Uzun bir aradan sonra Harbiye Açık Hava'da konser veren İbrahim Tatlıses, ameliyat olacağını söyledi, seyircilerden gözyaşları içinde helallik istedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulmasının ardından çok sayıda operasyon geçirmişti. Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatacak.

72 yaşındaki Tatlıses, dün akşam Harbiye Açık Hava konserinde kalp kapakçığı ameliyatına gireceğini söyledi.

"Kalp kapakçığım değişecek, hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" diyen İbrahim Tatlıses, gözyaşlarına boğuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sayın Cumhurbaşkanı sakın o 502 numaralı odaya girmeyin
Alanya'da orman yangını... Alevler mahallelere dayandı: 45 konut tahliye edildi!
Hastaneye kurşun isabet etti: 'Silahı deniyordum' dedi, gözaltına alındı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Gülistan Doku soruşturması... 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi