Görüntüler şoke etti! Canlı balık çıktı... Medikal ürünlerin saklandığı depoya baskın!

İstanbul’da aralarında koronavirüs tedavisinde kullanılan tıbbi malzemelerin de bulunduğu iki adrese operasyon düzenlendi. Baskında çok sayıda medikal ürün ele geçirildi. Adreslerden birinde zeminde su birikintisi bulunan alanda balıkların yüzmesi dikkat çekti.

Operasyon, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. İstanbul Gümrük ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışma, bazı medikal firmalarının, corona virüsü tedavisinde kullanılan malzemelerin de aralarında bulunduğu tıbbi ürünleri sahte faturayla sattıkları bilgisi üzerine gerçekleştirildi. Kaçak olarak ülkemize getirildiği belirtilen malzemeleri satan Fatih'teki 2 adresi tespit eden ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi.

CEZA KESİLDİ

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre; baskında, çok sayıda çeşitli markalara ait yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemesi ve medikal ürün ele geçirildi. Baskın düzenlenen firmalardan birinde, su tesisatındaki sızma sebebiyle ürünlerin rutubetli bir ortamda muhafaza edildiği de belirlendi. İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince iş yeri mühürlendi. Kaçak ürünle ilgili işyeri sahiplerine 5607 sayılı ”Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçu gereğince işlem yapıldı.

“BALIK YETİŞTİRMİYORUZ”

Baskın yapılan depoda, tesisattan sızan suların bir köşede toplanması ile oluşan bir su birikintisinde bulunan balıklar dikkat çekti. Polis ekiplerinin iş yeri sahibine süs balıklarını sorması üzerine “Balık yetiştirmiyoruz” dediği öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı
YRP'li Doğan Aydal'dan kaya gazı uyarısı: 'Toprağı zehirleyecek, depremi tetikleyecek'
Kübra'nın katilleri, sosyal medya hesabına girip yaşıyor süsü vermiş