Göğe bakalım: Yaren leylek halen gelmedi

Yaren leylek, 13 yılıdır yılın aynı zamanlarında balıkçı Adem Yılmaz'ın kayığına geldi. Bu sene Yaren leylek gecikti. Eşi Nazlı geldi.

Yaren leylek bu sene henüz gelmedi. Balıkçı Adem Yılmaz'ın gözü havada.

Yaren leylek, tam 13 yıldır yılın aynı zamanlardında Balıkçı Adem Yılmaz'ın kayığına konuyor. Bu sene ise henüz gelmedi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren'in hikayesi dillere destan. Yaren leylekin gelmesi gereken zamanlar ancak henüz gelmedi. Yaren yerine eşi Nazlı köyde.

Balıkçı Adem Yılmaz "Son durum eşi, yani Yaren değil. Şu anda yine korku sardı beni” dedi.

Yaren leyleği, 13 yıldır kayığına konmasıyla tanıdığını söyleyen Yılmaz, “Başta Yaren sandım ben. Uzun yoldan geldiği için biraz değişik geldi bana. Yaren sandım ama eşiymiş. Eşi de zaten bana biraz yakın. Yaren kadar olmasa bile. Çıktım göle, Nazlı’ymış o. Geldi, başımdan aşağı uçtu, karaya kondu. Yaren olsaydı kayığa binerdi ” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

CHP İzmir İl Başkanlığı’ndan Çocuklara Anlamlı Hediye: Cumhuriyet Kitaplıkları Çeşme’de
Süleyman Yağız'dan Çarpıcı Kitap: Alevilere Yönelik “Dünyanın En Âdi İftirası”na Son!
Engin Altay'dan TÜİK'e tepki: "Benden aldığı paralarla etik ve liyakat eğitimi alsın"
Özgür Özel'den Tıp Bayramı mesajı: "Toplum sağlığı için fedakarca hizmet eden tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı ku
"Türkiye, Hatay’dan Lazkiye bölgesine gıda ve insani yardım sağlayacak bir koridor açılmasına öncülük etmelidir"