Gericiler iş başında! Önce Konya şimdi Diyarbakır... Şeriat propagandası yapıldı

Konya'da bir grup gerici tarafından sokaklara "Yaşasın Şeriat" yazılarının yazılmasının ardından şimdi de benzer olay Diyarbakır'da yaşandı. Şehrin birçok noktasına 'Yaşasın Şeriat' yazılı pankartlar asıldı.

Hizbullah'a ve HÜDAPAR'a yakınlığı ile bilinen Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da şehrin birçok noktasına "Yaşasın Şeriat" pankartları asıldı.

Tarihi sura, caddelere ve üst geçitlere asılan "Yaşasın Şeriat" yazılı pankartların dron aracılığıyla çekilen görüntüleri, derneğin Diyarbakır temsilciliğinin X hesabından paylaşıldı.

Videoda, “Şeriat adalettir, hakikattir, hürriyettir. Yaşasın Şeriat!” yazılı pankartı asan kişilerin kar maskesi takması dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!