'Gerekirse simit yiyeceğiz' sözleri tepki çekmişti: Hülya Avşar'dan ilk açıklama

'Gerekirse simit yiyeceğiz' sözleri ile tepkilerin odağı haline gelen Hülya Avşar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz hakkında konuşan Hülya Avşar, “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmış, sözleri büyük tepki çekmişti. 

''KENDİM KAZANDIM, KOLAY OLMADI''

Avşar, gelen tepkilerin ardından ilk kez konuştu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hülya Avşar, ''Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı'' dedi. 

''GEREKİRSE SİMİT YİYECEĞİZ''

''Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim'' diyen Avşar, gerekirse simit yiyeceğiz sözlerini tekrar etti. 

Avşar, ''Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız'' diye yazdı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Depoya kurşun yağdırdılar: Avukat hayatını kaybetti, kardeşi yaralandı
AKOM'dan İstanbul uyarısı: 4-5 gün etkisini sürdürecek
İlyas Salman’dan o paylaşıma tokat gibi yanıt: 'En azından kendi yüzümle yazıyorum'
İran üzerinden eleştirmişti: Trump’tan Merz’e yanıt
Gazeteci Rahmi Yıldırım hayatını kaybetti