Gençler işsiz AKP’liler şen: AKP’li Şen’in kızı eğitim ataşesi

MEB Almanya Mainz Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği görevine, AKP MYK Üyesi Mustafa Şen’in kızı Şeyma Şen atandı. Şen’in 24 Kasım’da göreve başladığı öğrenildi.

BirGün'de yer alan habere göre;

Millî Eğitim Bakanlığı, yurt dışı teşkilatında görev alacak yeni eğitim ataşelerini belirledi. MEB, Mainz Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği’ne yaptığı atama ile eğitimde yönetici atamalarında eş-dost-akraba kayırmacılığı tartışmalarını bir kez daha alevlendirdi.

MEB’in yurt dışı teşkilatında görev alacak yeni eğitim ataşelerine yönelik atamaları kapsamında Almanya’daki iki önemli merkeze görevlendirmeler yapıldı.

Hamburg Eğitim Ataşeliği’ne, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Ekici getirildi.

Mainz Eğitim Ataşeliği’ne ise Şeyma Şen Aybek’in atandığı bildirildi. Şeyma Şen Aybek’in, AKP Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı’ndan Sorumlu MYK Üyesi Mustafa Şen’in kızı olduğu belirtildi.

MEB kaynakları, Şen’in açıktan atama ile görevlendirildiğini kaydederek, “Bu durumdan artık iktidar bürokratları da rahatsız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Trump'tan 'F-35' açıklaması: 'Kimse bana karışamaz' dedi, 'müttefik' vurgusu yaptı
İstanbul ve Bursa'da 7 organize suç örgütüne operasyon: 28 şüpheli yakalandı
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
MEB'den okul yönetmeliğinde kapsamlı değişiklik: Arama yetkisi, devamsızlık şartı, disiplin ve kayıt...