Gel-al kampanyası yapmış! O torbacıya bakın ne oldu

Balıkesir'de uyuşturucu kullanmak ve imal etmekten 22 suç kaydı bulunan A.T., bir gence uyuşturucu satarken yakalandı. A.T.'nin uyuşturucuyu gelip kendi evinden alanlara indirim yaptığı öğrenildi.

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde evde uyuşturucu satışı yapıldığı çevrede yaşayanların dikkati sayesinde ortaya çıktı. Sokağa çıkmanın yasak olduğu günlerde A.T'nin evine girip çıkanın çok olmasından şüphelenen mahalleli, polise ihbarda bulundu.

Polis ekipleri evde yaşayan kişinin, uyuşturucudan 22 suç kaydı bulunan A.T. olduğunu belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından mahkeme kararı ile operasyon yapan polis, A.T'yi bir gence uyuşturucu satarken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan A.T'nin uyuşturucuyu gelip evinden alanlara indirim yaptığı öğrenildi.

Mahkemeye sevk edilen A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak
Nisanda 189 işçi hayatını kaybetti