Gazeteci Gökhan Özbek hayatını kaybetti

23 Derece hesabının kurucusu, gazeteci Gökhan Özbek, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

23 Derece hesabının kurucusu, gazeteci Gökhan Özbek (42), bugün Ankara’daki Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi’ne anjiyo olmak için gittiği sırada kalp krizi geçirdi.

Beynine pıhtı atan Özbek, kurtarılamadı.

Gökhan Özbek kimdir?

1983 yılında Niğde’de dünyaya gelen Gökhan Özbek, gazeteciliğe genç yaşta adım attı. Kariyerine Anadolu Haber gazetesi ve ardından Milliyet gazetesinde köşe yazarı olarak başladı. Kaleme aldığı yazılarda siyaset, toplum ve güncel gelişmelere ilişkin analizler yaptı.

Daha sonra serbest gazeteci olarak yoluna devam eden Özbek, dijital medya alanında çalıştı. "23 Derece" platformunun kurucusudur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!