Fikri Sağlar’dan Gençliğe ve İmamoğlu’na Destek: “Değişimi Gençler ve İmamoğlu Getirecek”

Fikri Sağlar, BirGün’de yayımlanan “Savaş ve Özgürlük” başlıklı köşe yazısında, Türkiye’deki gençliğin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun değişim mücadelesini öne çıkardı. Sağlar, gençlerin korkusuzca verdiği özgürlük mücadelesine dikkat çekerken, bu iradenin siyasette en güçlü karşılığını İmamoğlu’nda bulduğunu ifade etti.

Fikri Sağlar, BirGün’de yayımlanan “Savaş ve Özgürlük” başlıklı köşe yazısında, Türkiye’deki gençliğin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun değişim mücadelesini öne çıkardı. Sağlar, gençlerin korkusuzca verdiği özgürlük mücadelesine dikkat çekerken, bu iradenin siyasette en güçlü karşılığını İmamoğlu’nda bulduğunu ifade etti.

Sağlar’a göre, “AKP'nin otoriterleşen yönetimi karşısında gençler özgürlük, hak ve hukuk talepleriyle ayakta.” Bu direnişin siyasi alandaki en net ifadesinin ise Ekrem İmamoğlu'nun çizdiği vizyon olduğunu belirtiyor. İmamoğlu’nun İstanbul’daki yerel yönetim anlayışının, gençlerin talepleriyle örtüştüğünü söyleyen Sağlar, onun “korkmayan ve umut veren” bir lider olduğunu vurguluyor.

AKP'nin yıllardır inşa etmeye çalıştığı “dindar ve kindar gençlik” modelinin toplumda karşılık bulamadığını belirten Sağlar, buna karşın İmamoğlu’nun temsil ettiği çağdaş, demokratik ve özgürlükçü anlayışın gençler arasında güçlü bir destek gördüğünü ifade etti.

Sağlar yazısında, “Gençler özgürlük istiyor, çağdaşlık istiyor. Bu isteği siyasette karşılayan lider ise Ekrem İmamoğlu’dur,” diyerek hem gençliğe hem de değişim arayışındaki topluma umut verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sabancı Vakfı’nın 50’nci Yıl Davetinde Kartalkaya Etkisi
Beylikdüzü'nde Kaçak Müzesi Yıkılan Balıkçı Kenan, İmamoğlu'na Karşı Tanık Oldu
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 'normal doğum' protestosu: Başhekim kürsüye geldi, öğrenciler salonu terk etti!
Beşiktaş'ın eski yıldızı Roman Saiss'ten Şenol Güneş'e sert sözler! 'İkiyüzlü tavır beni gerçekten sarstı'
ABD Yemeni, Husiler İsrail'i vurdu... Katliam gibi operasyon