FETÖ'den yeni hamle! Bir okul daha açıyor...

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ABD'de yeni bir okul daha açacağı ifade edildi.

KillingEdFilm isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ABD'de yeni bir okul daha açacağı ifade edildi.

KillingEdFilm'in paylaşımına yanıt veren gazetemiz yazarı Barış Pehlivan ise, "'Fethullah Gülen'i ABD'den niye getiremiyoruz' sorusunun yanıtlarından biri... Fethullahçılar gelecek ay Teksas'ta yeni bir okul daha açacaklar" ifadelerini kullandı.

KILLING ED

Gülen yapılanmasını ve okullarındaki usulsüzlükleri anlatan "Killing ED" belgeseli, 2016 yılında Mark Hall'un yönetmenliğinde gösterime girmişti. FETÖ’nün okullarını araştıran yönetmen Hall, “Filmim ‘Killing Ed’ için 5 yıla yakın Gülen hareketini araştırdıktan sonra, hükümeti devirmeye kalkışmasına hiç şaşırmadım” açıklamasında bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Bardağı masaya sert koyunca kovuldu: Mahkemeden dikkat çeken karar
AKOM'dan İstanbul için dikkat çeken poyraz ve sıcaklık uyarısı
İstanbul'da feci kaza... Otomobil İETT otobüsüne çarptı: 3 kişi hayatını kaybetti
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi davasında yeni gelişme: Yargıtay, Tuncer Ustael'in müebbet cezasını onadı