FETÖ'cü Enes Kanter'in dediği ve yaptığı birbirini tutmadı

FETÖ'nün ABD yapılanması içinde olan basketbolcu Enes Kanter'in kılıktan kılığa girmesi, FETÖ'nün "sahtekar" yüzünü bir kez daha gösterdi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, 2021 yılının ilk günlerinde Peta isimli vegan dergisine verdiği röportajda 'Hayvanlar bizim için değil' sloganını destekledi. Dergi, ineklerin ve tavukların vahşice öldürüldüklerini söyleyen Kanter'in giysi haline getirilmiş marul yapraklarıyla bezeli fotoğrafını da kapağında kullanmıştı.

KARTERLERİ BÖYLE

FETÖ'cü Kanter, Kurban Bayramı dolayısıyla Instagram hesabında yaptığı paylaşımda bu kez, "Pensilvanya'da kardeşlerime kavurmalar yapıyorum. Hayırlı bayramlar" dedi.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler için ilginç yorumlar yapıldı. Kanter'in ortaya koyduğu iki tavrın FETÖ örgütünün karakterini yansıttığı belirtilerek, " Yalan söylemek ve kılıktan kılığa girmek bunların karakterinde var" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 4 gazetecinin önünde Trump’a gösterilen kartın üzerinde ne yazıyordu?
Hakan Fidan’dan SDG ile ilgili Ada, Kandil ve İsrail mesajları…
Savcılıktan 'isyan eden esnafa soruşturma' açıklaması
Öğrencilere ev temizleten öğretmene soruşturma
Maliye düğmeye bastı: Taksilerde yeni dönem