Fatih'te 3 katlı bina çöktü: 1 yaralı

Çökme anında yoldan geçmekte olan bir kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Fatih'te Zeyrek Mahallesi'nde 3 katlı metruk bina çöktü. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibin sevk edildi.

DHA'nın haberine göre; çökme anında yoldan geçmekte olan bir kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin, K9 köpeği ve cihazlarla göçükte yaptığı arama çalışmaları sonucu herhangi bir yaralı ve can kaybına rastlanmadı.

Binada yaşanan çökmeye ilişkin İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "12.09.2024 Perşembe günü saat 23.10 sıralarında Fatih İlçesi Zeyrek Mahallesi’nde üç katlı metruk bir bina çökmüştür. Olayda, yoldan geçmekte olan 1 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. İlk belirlemelere göre boş olan binanın altında kalan şahıs bulunmamakla birlikte ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Şahitliğini yaptığınız arkadaşın balayı yatağına girer misiniz?
Şoförü, başkan yardımcısına götüreceği 9 şişe viskiyle yakalanmış, 'operasyonun devamı için' serbest bırakılmış!
Birce Akalay'dan 'Ayşe Barım' çağrısı: 'Yaşamını yitirmesini istemiyorum'
Birleşik Kamu-İş Samsun’da: 'Kazanan emekçi olacak'
Murat Ongun'dan şoförünün tutuklanmasına sert tepki: 'Bana iftira atmasını istedikleri için içeri aldılar!'