Fatih Altaylı'dan olay gönderme! KYK borçlarına "Suriyeli" tepkisi...

Fatih Altaylı, tedavilere çağrılan öğrencilerin sigortalarının ve KYK borçlarını stajyer oldukları için ödeyemediklerini öğrenmesi üzerine “Ama Suriyelilerin böyle bir sorunu yok” ifadelerini kullandı.

Habertürk’de Fatih Altaylı’nın sunduğu TekeTek programında koronavirüs kıskacında Türkiye’de sağlık çalışanlarının sorunları konuşuldu.

Programın bir bölümünde konun çok tartışılan KYK borçlarına geldi.

Sağlıkta stajyer öğrencilerin bile koronavirüs tedavilerinde kullanıldığını belirten programın konukları, tedavilere çağrılan öğrencilerin sigortalarının ve KYK borçlarını stajyer oldukları için ödeyemediklerini anlattı.

Fatih Altaylı ise bu bilgiyi duyunca sinirlendi ve “Ama Suriyelilerin böyle bir sorunu yok” ifadelerini kullandı.

Programda stajyerlerin KYK borçları ve SGK borçlarının affedilmesi çağrısında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kolombiya'daki depremde can kaybı 234'e yükseldi
Bolu'da kritik uyarı: Orman yangını riski artıyor
Ceren Karakoç 'Kızılcık Şerbeti' kadrosundan ayrıldı
Süper Lig futbolcusu ailesi ile kaza yaptı! TIR'a arkadan çarptı...
Afyonkarahisar'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var