Evrim Alasya: Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım

Oyuncu Evrim Alasya, konuk olduğu bir programda "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" dedi.

Show Tv'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Kıvılcım' karakterine hayat veren oyuncu Evrim Alasya, Saba Tümer’in YouTube kanalına konuk oldu. İlişkiler hakkında konuşan Evrim Alasya, "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" dedi.

Alasya sözlerine, "O küçük nezaket kuralları bile kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. ‘Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum?’ diye kendimi sorguluyorum. Kadın-erkek dengesi bozuldu. Bunlar nezaket kuralıdır ve ilk öğrenilen şeylerdir. Yeni nesilde böyle bir bilgi hiç yok" diye devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!