Evleri su bastı... Tarlalar zarar gördü... Iğdır sele teslim!

Iğdır'da etkili olan sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü.

Kentte öğle saatlerinde başlayan ve halen aralıklarla etkisini sürdüren sağanak sebebiyle biriken sular bir süre sonra sele dönüştü.

Özellikle Ağrı Dağı eteklerinde etkili olan sel sebebiyle bu bölgedeki Bulakbaşı, Yazlık, Aktaş, İslamköy ve Adetli köylerinde bazı evlerinin alt katlarını su bastı, köylerin yolları da selin getirdiği kum ve taş parçaları yüzünden hasar gördü.

Selden dolayı bölgedeki bazı tarım arazilerinde de hasar oluştu.

Ayrıca sel sebebiyle Iğdır-Nahçıvan kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Yol, Karayolları ekiplerinin iş makineleri desteğinde yaptıkları yoğun çalışmalarla kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Söz konusu yolun yanı sıra köy yollarında ekiplerin selin getirerek yollara biriktirdiği çamur ve taş parçalarını temizleme çalışması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!