Evinde kaza geçirmiş, gözlerinde hasar oluşmuştu... Hande Fırat'ın sağlık durumu nasıl?

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, evinde kaza geçirmişti. Fırat'la aynı gazetede yazan Abdulkadir Selvi, gazetecinin son durumu hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde, Hande Fırat birbirine yapışan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcılar patlamıştı.

Gazeteci, iki gözünde de hasar oluştuğu için hastaneye gitmişti. Serum ve kortizon tedavisi uygulanan Hande Fırat’ın, doktorların tavsiyesi üzerine güneş gözlüğü ile antibiyotik kullandığı bildirilmişti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Hande Fırat'ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi.

İşte Selvi'nin bugünkü yazısındaki "Hande Fırat iyileşiyor" adlı bölümü...

"Bu pandemi süreci bizi öyle bir hale getirdi ki, gazetede odalarımızın yan yana olduğu Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın, gözünden kaza geçirdiği haberini internet sitelerinden öğrendim. Üzüldüm. İçim sızladı. Önce bizim haberimizin olması ve yardımına koşmamız gerektiğini düşündüm. Ancak koronavirüs tehlikesi nedeniyle çalışma mekânlarımızdan ve mesai arkadaşlarımızdan uzak duruyoruz.

Hande Fırat benim Hürriyet’ten önce de tanıdığım değerli bir meslektaşım. Kendisiyle dün konuştum.

EV İÇİ KAZA

Hafta sonu bulaşık makinesine parlatıcı koymak istemiş. Birleşik olan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcıların patlaması sonucu bir anda büyük bir acı yaşamış. “Gözlerimin içine cam kırıkları dolmuş gibi hissettim. Gözlerime batıyorlardı. Bir saat sonra gözlerim bulanık görmeye başladı. Hemen hastaneye gittik” dedi. Hemen müdahale edilmiş. Serum ve kortizon tedavisi uygulanmış. Gözleri 24 saat kapalı kalmış. “Şimdi biraz daha iyiyim. Ama az da olsa cam kırıkları gibi gözlerime batmaya devam ediyor” dedi.

Hızla iyileşen Hande Fırat’ın en kısa sürede sağlığına kavuşup, yazılarına ve CNN-Türk’teki “Gece Görüşü” programına dönmesini bekliyorum."


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Organik bir müzisyen benim ilk yapay zeka şarkım için ne dedi?
Kanlı saldırıların ardından okullarda yeni dönem başlıyor!
Meteoroloji'den o bölge için 'toz taşınımı' uyarısı
Tayland’da okulda silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Taziye evindeki kavgada silah çekip husumetlilerini kovaladı