Eve erken döndü; yatak odasından gelen sesleri duydu ve...

Arnavutköy'de işten eve erken dönen adam, yatak odasında karısı ile Kader D. isimli adamı yakaladı. Paniğe kapılarak pencereden atlayan Kader D'nin bacağı kırıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saatlerinde yaşandı. İslambey Mahallesi'ndeki evine işinden erken dönen M.B, eve girdiğinde yatak odasından gelen sesi fark etti. İçeriye girdiğinde karısını başka bir erkekle yakalayan M.B. hemen yatak odasının kapısını kilitledi.

GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

Bunun üzerine  yatak odasının camını kırarak sokağa atlayan Kader D., bacağından ve belinden yaralandı.  M.B, sonra bacağı kırılan ve kaçamadığı için bir iş yerine sığınan Kader D.'ye saldırmaya çalıştı. Öfkeli adamı güçlükle sakinleştiren vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri pencereden atlayarak yaralanan Kader D'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kader D'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken girdiği evden sokağa atladığı o anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret
Netflix'ten Manifest sürprizi: Başarı dolu yolculuk belgesel oluyor!