Espressolab tazminat davalarına başladı

CHP'nin açıkladığı boykot listesinde yer alan Espressolab, sosyal medyadan boykot çağrısı yapanlara dava açmaya başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP, bazı markalar için boykot kararı almıştı. EspressoLab da listede yer almıştı.

EspressoLab, sosyal medya üzerinden kendilerine dönük boykot çağrısı yapanlara tazminat davası açmaya başladı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, bazı sosyal medya kullancıları davaları duyurdu.

CHP eski milletvekili Hüseyin Aygün “Espressolab, 19 Mart sonrası sosyal medyada boykot çağrısı yaptığım için dava açtı. Tazminat istiyor” paylaşımı yaparken tasarımcı Mahir Akkoyun ise t "Espressolab bana 200 bin TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açmış" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Arpaguş'tan Ali Erbaş'ı aratmayan hutbe: Diziler, filmler, TV programları hedefte
Behzat Uygur: 'Babamın hayatı film yapılmayacak'
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik Fenerbahçe sorusu!
İbrahim Tatlıses, oğluna elektronik kelepçe taktırdı
Ozan Elektronik Para AŞ'ye kayyum atandı: 10 şüpheliye gözaltı kararı!