Esenyurt’ta eski kız arkadaşının evini bastı, elinde bıçakla tehdit ederek darbetti

İstanbul Esenyurt’ta eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren şahıs, kadına eline aldığı bıçak ile tehditte bulunup darbetti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir özel sitede meydana geldi.

İddiaya göre eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren Tolga Han S. isimli şahıs, kız arkadaşı G.G. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra daireye sitenin güvenlik görevlileri gelirken şahıs, G.G.’yi elindeki bıçak ile tehdit ederek darbetti.

Güvenlik görevlileri, Tolga Han S.’yi daireden dışarı çıkarırken olay sonrası G.G.’nin karakola giderek Tolga Han S.’den şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan o olay cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ekrem İmamoğlu: Dünya tersine dönse de Ordu’nun dereleri tersine aksa da başaracağız
Gazeteci Şaban Sevinç'in ifadesinin tamamı
Ekrem İmamoğlu İstanbullulara seslendi: 'Soruşturma açılması şart' çıkışı
Tutuklanan bürokrat hakkında MASAK raporu: 'Maaşı ile gelirleri uyumsuz'
Piyasa değeri 50 milyon TL... Kaçak oyuncak ele geçirildi!