Erkan Baş'tan 'Kırmızı kazak' yanıtı

Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş, katıldığı bir radyo programında giydiği kazakla eleştirilerin hedefi oldu. Erkan Baş fiyatı bin 500 lira olan kazakla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Baş, “yurttaşın siyasetçiyi sorgulaması önemli bir kazanım” dedi.

Geçen günlerde bir radyo programına katılan TİP Başkanı Erkan Baş'ın programda giydiği kazak sosyal medyada gündem oldu.

Kazağın hem Amerikan markası olması hem de fiyatının 1500 TL olması eleştirilirken, Erkan Baş'ın bu kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarına neden oldu.

Erkan Baş'tan eleştirilere yanıt

Erkan Baş o iddiaları katıldığı gündemin nabzını tutan bağımsız bir öğrenci platformu olan 'Soldan Bakış'ta cevapladı.

Erkan Baş o programda, 'O kazağa 1.500 lira vermedim. Uzun zaman önce aldığım bir kazak. Fiyatı 7-8 kat artmış. Ama yurttaşın siyasetçiyi sorgulaması önemli bir kazanım. Şükürler olsun ki bizim tartışılacak tek şeyimiz kazağımız' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu?
Oyuncu Kerem Bürsin: 'AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum'
Mardin'de yasadışı kazı ve tarihi eser operasyonu: 1500 yıllık tarihi mozaik ele geçirildi
Avcılar’da çatı katında yangın çıktı: Evdeki 25 kediden 10'u yangından dolayı hayatını kaybetti
Cem Küçük'ün avukatından açıklama