Erdoğan'ın kararı ile... Bir arazi daha talana açılıyor!

Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Aydın’ın Didim ilçesinde denize yakın konumda ve tabiat parkı yanındaki arazi özelleştirilecek. Ayrıca Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait 4 ildeki 5 taşınmaz da satılacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Türkiye Şeker Fabrikaları’nın Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki taşınmazı, Eskişehir’in Alpu ilçesinde Porsuk Çayı’nın hemen yanındaki taşınmazı ve Sivrihisar ilçesindeki taşınmazı, Van’ın İpekyolu ilçesindeki iki taşınmazı özelleştirilecek.

Yine Cumhurbaşkanı Kararıyla Hazine’ye ait Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki taşınmaz ve Aydın’ın Didim ilçesindeki taşınmaz özelleştirilecek.

Didim’deki özelleştirilecek taşınmaz Didim Gülbahçe Yolu’nun hemen yanında Tavşan Burnu Tabiat Parkı’nın hemen karşısında ve denize çok yakın bir konumda.

Bu arazinin özelleştirilmesine ilişkin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını bulunduğu kararda, “Taşınmazların satış, kiralama, gelir ortaklığı modeli ve işin gereğine uygun sair hukuki tasarruflar, mülkiyetin gayri ayni hakların tesisi veya işletme hakkının verilmesi yöntemlerinden biri veya birkaçının birlikte uygulanarak özelleştirilmesine” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 7-24 Nisan: Solucan deliğinin ve dijital Mad Max kıyametinin kapısını açan 17 gün
Osman Kavala'ya 2025 Özgürlük Ödülü: 'Umutlarımı yeşerten bazı gelişmeler var'
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama: 2 ölü, 33 yaralı
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme: İzzet Yıldızhan tahliye edildi!
Üsküdar'da Noel Babalı provokasyon: Belediye suç duyurusunda bulunmuştu, karar çıktı