Erdoğan'ı protesto ettikleri için tutuklanan 9 genç tahliye edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptığı sırada İsrail'le ticaretin tamamen kesilmesi yönünde slogan attıkları için tutuklanan 9 kişi tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Kasım'da TRT World Forum’daki konuşma yaptığı sırada bir grup, Türkiye'nin İsrail’le ticarete devam ettiğini belirterek protesto düzenlemişti.

Gözaltına alınan 9 kişi, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla tutuklandı.

Avukat Adem Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tahliye bildirimini aldık. Tüm gençler özgürlüklerine kavuşuyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türk Willy Wonka’sı Galataport’ta kime ne satıyor, İstinye Park’ta kime ne satıyor?
AKP döneminde İBB'de Cumhurbaşkanlığı aile fertlerine araç tahsis edilmiş
İmamoğlu'ndan imza kampanyasına çağrı: Parti değil ülkemizin yarınları için
Bakanlık açıkladı: Beşiktaş'ın çocuk sweatshirtleri yasaklandı
CHP'li eski Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı