"Erdoğan ve çevresi tereddüt ediyor" Abdurrahman Dilipak'tan dikkat çeken yazı: Siz zannediyorsunuz ki!

Abdurrahman Dilipak bugünkü " Siz zannediyorsunuz ki!" başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çevresinin iktidarlarını sürdürmekte ciddi tereddütler yaşadığını söyledi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Siz zannediyorsunuz ki!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevresinin iktidarlarını sürdürmekte ciddi tereddütler yaşadığını söyledi.

Dilipak, "Erdoğan bu gidişe 'one minute' diyerek ve 'Dünya 5’ten büyüktür' diyerek iktidara geldi ve bugün bu çizgiyi sürdürmek konusunda son yıllarda Erdoğan’ın yakın çevresinin ciddi tereddütler yaşadığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

"Şunu görelim, doğduğumuz ana-babayı biz seçmedik. Doğduğumuz toprağı, derimizin rengini, cinsiyetimizi de biz seçmedik. Bundan dolayı üstün ve geri olamayız. Bugünkü sınırları da o topraklarda yaşayan halklar çizmedi. Bugünkü dünyayı yöneten kavramlar ve kurumlarla 21.YY açıklanamaz.

BM GK 5 çeteye teslim olmuş ve bugünkü BM, 1. ve 2. Dünya savaşı sonrası oluşan düzeni korumak ve sürdürmek için çalışıyor ve onların statüsünü koruyor. Erdoğan bu gidişe 'one minute' diyerek ve 'Dünya 5’ten büyüktür' diyerek iktidara geldi ve bugün bu çizgiyi sürdürmek konusunda son yıllarda Erdoğan’ın yakın çevresinin ciddi tereddütler yaşadığını görüyoruz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!