Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Sanayi tesislerinde uygulanan elektrik kısıtlamasının yarın son bulacak"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sanayi tesislerinde uygulanan elektrik kısıtlamasının yarın son bulacağını ve doğal gazda uygulanan kısıtlamanın ise 31 Ocak’tan itibaren yüzde 40’tan yüzde 20’ye indirileceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sanayi tesislerinde uygulanan elektrik kısıtlamasının yarın son bulacağını ve doğal gazda uygulanan kısıtlamanın ise 31 Ocak’tan itibaren yüzde 40’tan yüzde 20’ye indirileceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sanayi tesislerine uygulanan elektrik ve doğal gaz kısıtlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlığın sosyal medya hesabında yapılan açıklama şöyle:

“Sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlaması 29 Ocak itibariyle kaldırılarak son bulacak. Doğalgazda uygulanan kısıntı ise 31 Ocak’tan itibaren yüzde 40’tan yüzde 20’ye düşürülecek. Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden ötürü teşekkür ederiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Murat Boz, Gülistan Doku için şarkı yazdı
Domenico Tedesco ile yollar ayrılmıştı: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için iki aday
Irak'ta hükümeti o kuracak... Başbakan adayı Ali ez-Zeydi kimdir? Masasında 3 kritik dosya var
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası: Yalıya metreler kala durabildi!
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?