Emniyet'in önünde kendisini patlatacağını söylemişti: Gaziantep'teki olayda ayrıntılar ortaya çıktı

Gaziantep'te, kendisini patlatacağını söyleyince yaralı olarak etkisiz hale getirilen Ümit K. uyuşturucu alarak Emniyet'e saldırdı. Ümit K.'nin iki kez psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısında canlı bomba olduğu şüphesiyle vurularak etkisiz hale getirilen Ümit K. ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Odatv'nin aktardıkları bilgilere göre, 1990 doğumlu Ümit K.'nin çok sayıdı suç kaydı çıktı. Terör kaydı bulunmayan Ümit K.'nin silahla yağma, hırsızlık, uyuşturucu madde satın alma taksirle yaralama gibi birçok suç kaydı olduğu ifade edildi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümit K.'nin kanında da uyuşturucuya rastlandı. Uyuşturucu alıp Eminyet'e saldıran Ümit K.'nin, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde Şubat 2022 tarihli 2 adet kaydı da bulunuyor. Ümit K'nin eşinden boşandığı da belirtildi. 

NE OLMUŞTU?

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen Ümit K., üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.

Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı bir süre yaya ve araç trafiğine kapatıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Dün, dünyanın en ünlü ikinci kırmızı halısı için alınan çok şaşırtıcı bir karar
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu?
Oyuncu Kerem Bürsin: 'AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum'
Mardin'de yasadışı kazı ve tarihi eser operasyonu: 1500 yıllık tarihi mozaik ele geçirildi
Avcılar’da çatı katında yangın çıktı: Evdeki 25 kediden 10'u yangından dolayı hayatını kaybetti