Emlak fırsatçılığında son nokta! Evi bölüp parça parça kiraya verdiler!

İstanbul'da her semtte ev kiraları artmaya devam ederken, işgüzar ev sahipleri ve emlak ofisleri, evleri bölerek ilan vermeye başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) temmuzda açıkladığı verilere göre, bir yıllık ortalamalarda tüketici fiyatlarında yüzde 14,55 artış görüldü. Bu artış ev kiralarına da zam olarak yansıdı.

Ülkemize mülteci akını sürerken, fırsatçı ev sahipleri ve emlak ofisleri ev kiralarına zam yapmaya devam ediyor. Bir ev kiralama sitesinde veriken ilan ise durumun ne kadar vakim olduğunu gözler önüne serdi. 

Yeniçağ'da yer alan Odatv haberine göre; bir siteye ilan veren emlak ofisi, "minik ev" ilanı açarak bu eve 1700 lira kira istedi.

Evin 2'den fazla bölüme ayrıldığının görüldüğü ilanda, evin mutfak ve banyosunun neredeyse olmadığı dikkat çekti.

Bir sosyal medya hesabının paylaşımına göre, ev bu ücrete rağmen kiraya verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!