Emeklilik dilekçesini vermişti... Covid-19 yüzünden hayatını kaybetti

Mersin Şehir Hastanesi'nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Necmi Arslan da, Covid-19'a yenik düştü. Arslan'ın emeklilik dilekçesini verdikten 5 gün sonra Covid-19'a yakalandığı belirtildi.

Mersin Şehir Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Necmi Arslan'da emekli dilekçesi verdikten 5 gün sonra yakalandığı Covid-19 sonucu yaşamını yitirdi. Dr. Arslan'ın ölümüyle Mersin'de salgın sonucu ölen doktorların sayısı 9'a yükseldi. Mersin Şehir Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Necmi Arslan (65) Covid-19’a yakalanarak 15 gün önce aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başladı.

EMEKLİ OLMAK İÇİN DİLEKÇE VERMİŞTİ

Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, Mersin Şehir Hastanesi’nde görev yapan Doktor Necmi Arslan’ın emekli olmak için dilekçesini vermesinden 5 gün sonra Covid-19 nedeniyle hastaneye yattığını söyledi. Antmen, 15 gün Mersin Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Arslan’ın, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadığını kaydetti. Yaşamını yitiren Dr. Necmi Arslan’ın, görev yaptığı Mersin Şehir Hastanesi’nde düzenlenecek törenin ardından Silifke’de toprağa verileceğini öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Ne 12 Mart Zeki Müren’e, ne 12 Eylül Bülent Ersoy’a, ne de 28 Şubat Ferdi Özbeğen’e bu soruyu sordu
Halep'teki çatışmalar sona mı erdi? SDG'liler otobüslerle tahliye ediliyor
Putin'den Kiev'e sert misilleme: 'Oreşnik' ile vurdular!
Merkeze çekilen Iğdır Valisi ile ilgili skandal iddia: Silah ruhsatı alanlar konağını adres gösterdi
'Casperlar' soruşturmasında yeni gelişme... 21 ilde operasyon talimatı: 117 kişiye yakalama kararı