Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Koca'ya silahlı saldırı

Silahlı saldırıda bacağından yaralanan Mehmet Nafiz Koca, hastaneye kaldırıldı.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Mehmet Nafiz Koca, gazete binası önünde pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Edinilen bilgilere göre, Koca’ya kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda bacağından yaralanan Koca, sağlık ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçarken, polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Koca’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ameliyata alındı

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Artaş, Koca’nın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "112 ekipleri tarafından acil servise getirilen hastamızın yapılan ilk muayenesinde ve çekilen filmlerinde büyük bir kemik kırığı ya da damar zedelenmesi tespit edilmemiştir. Ancak yaralanma bölgesinde açık bir yara bulunmaktadır. Bu nedenle hastamız ameliyata alınmış, yaranın temizlenmesi ve yeniden kapatılması planlanmıştır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yapay zeka kendi etkisini anlattı: Hangi meslekler riskte, hangileri güvende?
Epstein belgelerinde adı geçen Bill Gates konuşmasını iptal etti
Hibrit otomobillerle ilgili şaşırtan analiz
Suriye'de genel af ilan edildi
Gözaltına alınmıştı... İsmail Hacıoğlu'nun TRT'deki dizisi 'Cennetin Çocukları' setine ara verildi