Ekrem İmamoğlu'nun aile mezarlığına saldırı: Gamalı haç çizildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstiklal gazisi dedesi Mevlüt İmamoğlu'nun kabrinin de bulunduğu aile mezarlığına saldırı düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'da bulunan aile mezarlığına saldırı düzenlendi. İmamoğlu'nun İstiklal gazisi dedesi Mevlüt İmamoğlu'nun da kabrinin bulunduğu aile mezarlığının duvarlarına ve yola gamalı haç çizildi.

Olayı fark eden muhtar, durumu jandarmaya bildirdi.

TUTANAK TUTULDU

Sözcü gazetesinden Özlem Ermiş Beyhan'ın haberine göre, olay yerinde yapılan incelemede İmamoğlu'nun aile mezarlığının duvarına yapılan Nazilerin sembolü olan gamalı haç çiziminin, İmamoğlu'nun kuzeni Cemal İmamoğlu'nun evinin önünden geçen yol üzerine de çizildiği tespit edildi.

Gamalı haçları kimin çizdiği belirlenemedi. Olayla ilgili kimse şikayetçi olmadı, sadece tutanak düzenlendi. Jandarmanın bölgedeki denetimlerini arttırdığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÖSYM 2026 sınav takvimi açıklandı: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu!
AKP'li Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın hastaneye kaldırıldı!
Ortaköy'deki midye ve kumpir faciasında iki çocuk hayatını kaybetmişti: Anne de kurtarılamadı!
'Çocuklar Duymasın' oyuncusu 'itirafçı' olarak İBB iddianamesinde
Türkiye şehitlerini uğurladı... 20 kahraman şehit için Ankara'da tören