Dünya bu skandalı konuşuyor... Müşterisinin yatak odasındaki bukete kamera yerleştiren çiçekçiden akılalmaz savunma!

ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki bir çiçekçi, bir kadının yatak odasına koymak amacıyla ısmarladığı buketin içine kamera yerleştirdi.

Irwin’de yaşayan Eric J. Belak (57), ‘özel hayatın ihlali’ ve ‘elektronik cihazı yasa dışı kullanma’nın aralarında olduğu suçları işlediği gerekçesiyle 1 Haziran’da tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamada, Belak’ın, ifadesinde, “Onu sadece bir kez çıplak görmek istemiştim” dediği belirtildi.

Adı açıklanmayan kadın, 7 Mayıs’ta polis giderek, bir akrabasının Belak’ın bilgisayarlarından birinde onun çıplak fotoğraflarını gördüğünü söylediğini anlattı.

Yatak odasındaki çiçeklerin arasına baktığında küçük bir kamera bulduğunu söyleyen kadın, “Akrabam Belak’a hesap sormaya kalkınca silmeye başlamış fotoğrafları” dedi.

Belak’ın daha sonra kendisine mesaj atarak özür dilediğini, “Lütfen ara, sarhoşken aptalca bir şey yaptım. Nasıl özür dileyeceğimi bilemiyorum” dediğini ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşmadığını aktardığını anlattı.

Bunun üzerine Belak gözaltına alındı ve yaptıklarını itiraf etti. 19 Haziran’da hakim karşısına çıkacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çin enerji krizini fırsata çevirdi: Birleşirsek sorun kalmaz
Akın Gürlek: Meydanlarda ismimizin yuhalatılması hoş değil, sonuçta ailemiz var
İran savaşı Orta Doğu’da can kaybını artırıyor
Orta Doğu'da ipler kopma noktasında: Trump'tan sert mesaj
Dünyanın en mutlu ülkeleri belli oldu: Türkiye'nin yeri dikkat çekti