DSÖ Direktörü Ghebreyesus’tan DSÖ heyetinin Çin’e giriş izinlerinin gecikmesine yönelik açıklama

nom Ghebreyesus, koronavirüsün (Covid-19) kökenlerini araştırmak üzere Çin'e gönderilmesi beklenen heyetin, ülkeye giriş izinlerinin geciktiğini açıkladı.

nom Ghebreyesus, koronavirüsün (Covid-19) kökenlerini araştırmak üzere Çin'e gönderilmesi beklenen heyetin, ülkeye giriş izinlerinin geciktiğini açıkladı. Ghebreyesus, söz konusu gecikmeyi "büyük hayal kırıklığı" olarak değerlendirdi.

nom Ghebreyesus, koronavirüsün kökenlerini araştırmak üzere görevlendirilen bilim heyetinin Çin'e giriş için izinlerinin geciktiğini belirtti. Söz konusu gecikmeye ilişkin açıklama yapan Ghebreyesus, "Bugün, Çinli yetkililerin, ekibin Çin'e girmesi için gerekli izinleri henüz tamamlamadığını öğrendik. Heyetten iki üyenin yolculuğa çoktan başlaması gerektiği, diğerlerinin son dakikada seyahat edememelerini düşünürsek, bu haber beni çok hayal kırıklığına uğrattı" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yemini ediyorum, dünyanın en “kıl” patronu işte bu adam
Murat Gülibrahimoğlu'nun avukatından mahkemeye dilekçe: 'Sahte belgeyi dosyadan çıkarın'
Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı