DNA testiyle oğlu olduğu ortaya çıktı: Hacı Sabancı'dan ilk açıklama

DNA testiyle oğlu olduğu ortaya çıkan Hacı Sabancı, olayla ilgili ilk kez konuşarak; "Bu süreci avukatlarım biliyor. Bu konularla zaten ilgilenmiyorum, konuşmuyorum da" dedi.

 Türkiye'nin en zengin ailelerinden olan Arzu Sabancı ve Ömer Sabancı’nın oğlu Hacı Sabancı’nın sosyal medyadan tanıştıktan sonra arkadaş olduğu 42 yaşındaki Fatma D.’nin çocuğunun babası olduğu iddiasıyla ilgili Adli Tıp Kurumu’ndan rapor çıktı.

Test sonuçlarına göre Hacı Sabancı'nın yüzde 99.99 oranında 4 yaşındaki Uzay'ın babası olduğu tespit edildi.

Sabancı: Bu konularla ilgilenmiyorum

Hacı Sabancı, Hürriyet'e yaptığı açıklamada “Bu süreci avukatlarım biliyor. Bu konularla zaten ilgilenmiyorum, konuşmuyorum da. Daha yargılama devam ediyor, konu avukatlarda” ifadelerini kullandı.

Sabancı “Bir üst mahkemeye itiraz edecek misiniz” sorusuna ise “Avukatlar biliyor o konuları” şeklinde yanıt verdi.

DNA raporunun alındığı davada karar duruşması 25 Şubat tarihinde yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Börekçi’nin mezarı bakımsız, taşında yazım hatası var: Diyanet’in ilk başkanına vefasızlık
AB'den Gazze uyarısı: Avrupa kenara itilme riskiyle karşı karşıya
Dinlenme tesisinde silahlı saldırı... İYİ Partili başkanın oğlu öldürüldü!
Bartın'da korkunç kaza... İşçi servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var!
Vatan Caddesi'nde yol çöktü... Taksi takla attı: Yaralı var!