Diyanet'ten büyük tasarruf! Erdoğan'ın çağrısına uydular ve tam 50 kuruşluk tasarruf ettiler!

Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ekonomik reform paketinde, kamuda tasarruf yapılması öngörülmüştü. Diyanet, Erdoğan'ın çağrısına uyarak 50 kuruş tasarruf yaptı.

Gerçek Gündem'in haberine göre AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ekonomik reform paketinde, kamuda tasarruf yapılması öngörülmüştü. Diyanet, Erdoğan'ın çağrısına uyarak 50 kuruş tasarruf yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2020 faaliyet raporunun 187'nci sayfasında yer alan bilgilerde; "Gayrimenkullerin kurum tarafından bakım ve onarımının üçüncü şahıslara ihale yoluyla yaptırılması durumunda bu iş ve hizmetler karşılığında ödenecek hak edişler için harcama kalemine serbest bırakılan 2.257.241,49₺ ödenekten 2.257.240,99₺’si harcanmıştır" denildi.

Söz konusu faaliyet raporunda yer alan bilgi şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret
Netflix'ten Manifest sürprizi: Başarı dolu yolculuk belgesel oluyor!