Dilan Polat ve Engin Polat için tutuklama talebi

Dilan Polat ile Engin Polat soruşturmasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 16’sı tutuklama, 2’si de adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 24 şüphelinin, emniyetteki işlemleri tamamlandı. Emniyette 40 sayfa soru sorulan Polat çiftiyle birlikte gözaltına alınan toplam 18 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat ile Engin Polat soruşturmasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 16’sı tutuklama, 2’si de adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Dan Brown’ın 9 Eylül’de Açıklayacağı “Sırların Sırrı’ndan” Sızan İlk İki Sır
Özel'den Erdoğan'a yangın uçağı tepkisi: Ağzını açmazsa iyi olur
İmralı’dan tahliye edilen Veysi Aktaş ile CHP’li belediyelere yapılan operasyonların dayanağı Aziz İhsan Aktaş kuzen çıktı
New York'taki finans merkezinde silahlı saldırı: 5 ölü
Altaylı'dan orman yangınları çıkışı: Uçaklar 150 litre su taşıyor, 6 bidon su ne işe yarar?