Dilan Polat ve Engin Polat çifti: 'Aylık gelirimiz 150 ile 200 bin lira'

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadelerinde aylık gelirlerini açıkladılar.

Kara para aklamakla suçlanan Dilan Polat ile Engin Polat’ın emniyette verdiği ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat’ın sorgu sırasında ağladığı ve bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söyledi ve “Ben para işlerine karışmam. Ticari işlerle bir ilişkim yok. Ben reklam yüzüyüm” dedi.

'150 ile 200 bin lira'

Öte yandan Polat çiftinin aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin lira olarak beyan ettikleri Engin Polat’ın suçlamaları kabul etmediği, çiftin adres değişikliğini ise çocuklarının okulları için yaptığını söylediği belirtildi.

Engin Polat, suçlamaları reddetti

Engin Polat’ın suçlamaları reddedip her şeyi inkar ettiği belirtildi. İddiaya göre Engin Polat ifadesinde, “Tümü ticari ilişkidir. Şirket açtım, kapattım, sonra tekrar açtım” diyerek parayı biriktirdiklerini söyledi. Avukat Ahmet Gün’ün ise şirketlerin sahibinin Engin Polat olduğunu ve kendi kazancının aylık 300 bin lira olduğunu söylediği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Vehbi Koç töreninde bir sanatçı iki metafor cümleyle bir salonu nasıl fethetti
İzmir'de temiz Körfez için Gediz vurgusu
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında savcı mütalaasını açıkladı... 3 isim için tahliye talebi
Trump'ın Fed Başkan adayından 'rejim değişikliği' açıklaması: 'Amerikalılar bunu şüphesiz hissediyor'
'Süper Gıda' efsanesi çöktü mü? Uzmanlar uyardı: Boşa para harcamayın!