Dilan Polat: Kendimle hesaplaştım, sağduyulu içerikler paylaşacağım

Tutuklu olduğu sürede kendiyle hesaplaştığını söyleyen Dilan Polat, "Sağduyulu, olumlu, toplumu rahatsız etmeyecek içerikler paylaşmaya özen göstereceğim" dedi.

Kara para soruşturması kapsamında eşi Engin Polat'la birlikte tutuklanan Dilan Polat, "Toplumun hassas noktalarını göz ardı eden paylaşımlar yapmışım. Artık daha sağduyulu içerikler paylaşacağım" dedi. Tahliyeden sonra Sabah gazetesine konuşan Polat, "Linç furyası sonrası sesimizi duyuramadık. Ama suçlamaların gerçek olmadığı ortaya çıktı" dedi ve özetle şunları söyledi:

Linç furyası başladı

"Daha iddianame bile hazırlanmamışken, soruşturma devam ediyorken "Kara para" dendi, "Bahis" dendi ve kimse çıkıp "Hani belge?" diye sormadı. Kamuoyunda bir linç furyası başladı ve sonrasında da sesimiz duyulmaz oldu. 'Masumiyet karinesi' denir, tüm davalarda, reyting ne yazık ki bunu da yok etti. Soruşturmada gizlilik kararı vardı, bilgi sahibi değilken, ellerinde kanıt olmadan bizi etkileşime kurban ettiler.

O dolarlar sahteydi


Aylarca kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var elbet. Farkında olmadan toplumun hassas noktalarını göz ardı eden paylaşımlar yapmışım. İşimin en önemli kısmı sosyal medyada içerik üreterek yürüyor. Dünyada başına ilk dolar takan ve içerik üreten fenomen ben olmadığım gibi, kocasından güller alan ilk kadın da ben değildim. Ki bu dolarlar sahteydi elbette...

Sağduyulu paylaşım...


Yaptığım gösterişli içerik paylaşımları, toplumda yaşanan ekonomik sıkıntılar da dikkate alınınca olumsuz tepki aldı, daha hassas, dikkatli davranmalıydım. Bu tarz paylaşımları tekrarlamayı düşünmüyorum. Sağduyulu, olumlu, toplumu rahatsız etmeyecek içerikler paylaşmaya özen göstereceğim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İsrail'den Lübnanlılara 80 kilometre uyarısı
Aldatıcı reklamlara 9 ayda 187,5 milyon lira ceza
İsrail ordusu okul ve evi hedef aldı: 4'ü çocuk 8 kişi öldü
Sayıştay'ın SGK raporu: Ölülere zimmetli 28 bin 539 cihaz
Turuncu ve sarı kod yayınlandı: AFAD'dan 7 il için sağanak uyarısı