Dilan - Engin Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz edildi

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı sulh ceza hakimliğine başvurarak tutukluluklarına itirazda bulundu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmış ve 19 saat süren işlemlerin ardından tutuklanmıştı.

Mahkeme henüz değerlendirme yapmadı

Polat çifti, 9 gündür Marmara Cezaevinde tutuklu bulunuyor. Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz 10 Kasım'da sulh ceza hakimliğine başvurarak çiftin tutukluluklarına itiraz etti. Tutukluluk itirazı ile ilgili mahkemeden henüz bir değerlendirme yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özel'den Erdoğan'a yangın uçağı tepkisi: Ağzını açmazsa iyi olur
İmralı’dan tahliye edilen Veysi Aktaş ile CHP’li belediyelere yapılan operasyonların dayanağı Aziz İhsan Aktaş kuzen çıktı
New York'taki finans merkezinde silahlı saldırı: 5 ölü
Altaylı'dan orman yangınları çıkışı: Uçaklar 150 litre su taşıyor, 6 bidon su ne işe yarar?
İddia: Trafik kurallarını ihlal etti, savcı çıkınca ceza yazılmadı