Didim'deki kıskançlık kavgasında 78 yaşındaki kocasını bıçaklayıp, komşusunu yaraladı

Aydın, Didim'de 63 yaşındaki Roza M.E., kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada 78 yaşındaki eşi Emin Küçükberber'i bıçaklayarak öldürürken, 76 yaşındaki kadın komşusu S.B'yi de elinden yaraladı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Mersindere Mahallesinde bir evde meydana geldi.

Emin Küçükberber ile Roza M. arasında komşuları S.B'nin de evde olduğu sırada kıskançlık nedeniyle tartıştı.

İddiaya göre Roza M.T.'nin iki yıl önce evlendiği eşini S.B.'den kıskanması üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Yaşanan gerginlik sırasında Roza M. E., mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve komşusuna saldırdı. Emin Küçükberber, boyun kısmından aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, S.B. ise elinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Küçükberber'in hayatını kaybettiği belirlendi.

S.B. ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Roza M.E.'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özel'den Erdoğan'a yangın uçağı tepkisi: Ağzını açmazsa iyi olur
İmralı’dan tahliye edilen Veysi Aktaş ile CHP’li belediyelere yapılan operasyonların dayanağı Aziz İhsan Aktaş kuzen çıktı
New York'taki finans merkezinde silahlı saldırı: 5 ölü
Altaylı'dan orman yangınları çıkışı: Uçaklar 150 litre su taşıyor, 6 bidon su ne işe yarar?
İddia: Trafik kurallarını ihlal etti, savcı çıkınca ceza yazılmadı