"Dibine kadar yandaşım" demişti... Hakan Ural'dan tepki çeken hareket! Yardım isteyen yurttaşlarla böyle dalga geçti

Hakan Ural'ın, yangın ve sel felaketlerinin ardından hükümetten yardım isteyen yurttaşlara yönelik ifadeleri sosyal medyada tepki çekti.

'Neler Oluyor Hayatta' programının yorumcularından, oyuncu Hakan Ural'ın, canlı yayında sel ve yangın afetlerinde hükümete yardım çağrısında bulunan yurttaşlara yönelik sözleri tepki çekti.

Ural, programın devamında, helikopter desteği için sosyal medyada çağrıda bulunan yurttaşlarla ilgili “Bu kadar utanmazlık, bu kadar ar damarı çatlamışlık olur mu ya!” şeklinde tepki gösterdi. Hakan Ural, sosyal medyada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yönelik hakaretleri de eleştirdi.

"DİBİNE KADAR YANDAŞIM" DEMİŞTİ

Magazin yorumcusu Hakan Ural, daha önce de "Ben şu an dibine kadar yandaşım. Ben her zaman devletimin yanındayım, devletimin ve bayrağımın dibine kadar hizmetkarıyım. Halkı tarafından seçilmiş görevli kim varsa yanındayım. Halkımın en küçüğünden en büyüğüne kadar emrindeyim ve onların refahı için duacı bir bireyim ben" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İBB Davasında mahkemeden itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!
Banksy'nin yeni eseri mi? 25 metrelik heykel tartışma yarattı
Gülistan Doku'nun ailesi Erzurum'da ifade verecek
İBB davasında duruşma sırasında bir gözaltı daha: Gazeteci Erhan Tekten gözaltına alındı
Taksim bariyerlerle kapatıldı