Deva Partisi'nden Gelecek Partisi'ne destek! Ali Babacan'dan "Selçuk Özdağ" saldırısına kınama!

Ankara'da 5 kişinin silahlı sopalı saldırısına uğrayan Selçuk Özdağ için siyasilerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Özdağ'a yapılan saldırı hakkında bir açıklama da DEVA partisi lideri Ali Babacan'dan geldi!

Ankara'da 5 kişinin silahlı sopalı saldırısına uğrayan Selçuk Özdağ için bir mesaj da Ali Babacan yayınladı.

Ankara’da cuma namazına gitmek üzere evinde ayrıldığı esnada 5 kişinin silahlı sopalı saldırısına uğrayan Selçuk Özdağ için bir mesaj da Ali Babacan yayınladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda başından ve ellerinden yaralandı. Özdağ, şoförü tarafından hastaneye kaldırıldı.

Selçuk Özdağ’ı hedef alan saldırıyı sert şekilde eleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyaseti hedef alan bu saldırının failleri bir an önce yakalanmalı, olay yargı tarafından tüm yönleriyle aydınlatılmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yemini ediyorum, dünyanın en “kıl” patronu işte bu adam
Murat Gülibrahimoğlu'nun avukatından mahkemeye dilekçe: 'Sahte belgeyi dosyadan çıkarın'
Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı