Dervişoğlu'ndan orman yangınları için 'teyakkuz' çağrısı

Müsavat Dervişoğlu, orman yangınlarını endişeyle takip ettiğini belirterek, tüm kurumlara "teyakkuz" çağrısında bulundu.

 İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık'ta devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.

Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları dile getirdi:

"Yine ormanlarımız, yine ciğerimiz, yine yüreğimiz yanıyor… Tekirdağ Şarköy’de ve Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen yangınları endişeyle takip ediyorum. Sadece ağaçlar değil, bin bir canlının yuvası, yeşil vatanımız da kül oluyor. Tüm kurumları, ihmalleri ortadan kaldıracak bir teyakkuzla hareket etmeye davet ediyor, yangınla mücadele eden tüm kahramanlara kolaylıklar diliyorum. Hepimize geçmiş olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Maltada şortla güneşlenen Fatih Altaylı ejder meyveli smoothie esprisi de yapmış mıdır?
İmamoğlu’nun Tarihi Savunması: Ben Bu Cennet Vatanda, Bir Kişi İçin Tehdidim
Ekrem İmamoğlu'na bir beraat iki mahkumiyet kararı verildi
Ekrem İmamoğlu: "Beşinci kez yeneceğim için tehdidim"
İmamoğlu ile Savcı Arasında 'Bana Bakma' Gerginliği