Depreme gökdelende yakalandı! İnşaat işçisinin acı ölümü...

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da inşa edilen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelende çalışan bir işçi düşerek can verdi. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Depremde en ağır hasar alan İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Biva Tower projesinin inşaatı da dün gerçekleşen depremden etkilendi.

Mansuroğlu Mahallesi, 286. Sokak ile İslam Kerimov Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan 151 metre yüksekliğindeki Biva Tower’ın 21’inci katında çalışan bir inşaat işçisi yaşamını yitirirken, kopan çelik parçaları araçların üzerine düştü.

DEPREM TOPLANMA ALANI, KAPATILAN BÖLGENİN İÇİNDE KALDI

Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası olarak lanse edilen Biva Tower projesinin çevresi güvenlik nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Gökdelenİn hemen yanındaki, deprem toplanma alanı da erişimi engellenen bölgenin içinde kaldı.

Biva Tower, 2 bin 522 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. İlk 2 katı ticari alan, 4 katı otopark ve 2 katı da sosyal tesis olacak kulede 25 rezidans katı bulunacaktı.

Kaynak: Sözcü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Trump'tan 'F-35' açıklaması: 'Kimse bana karışamaz' dedi, 'müttefik' vurgusu yaptı
İstanbul ve Bursa'da 7 organize suç örgütüne operasyon: 28 şüpheli yakalandı
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
MEB'den okul yönetmeliğinde kapsamlı değişiklik: Arama yetkisi, devamsızlık şartı, disiplin ve kayıt...