Deniz Akkaya'dan iddialara yanıt: İtibar suikasti yapıyorlar

Eski manken Deniz Akkaya, hakkında çıkan 'ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi' iddiasına ilişkin kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Deniz Akkaya’nın kızıyla yaşadığı sorunlara ilişkin iddialar sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Kızının velayeti ve Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesine ilişkin çıkan iddialarla ilgili Akkaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Akkaya, "Bu olay başladığından beri, 'Velayet alındı’ dendi, ama bende... Bu velayet davasını dördüncü kez kazandım. Uyuşturucu iftirası atıldı bana, babanın ileri seviye alkolik olduğunu ispatladım. Şu an Adli Tıp’a gitmemek için kaçıyor, yakalama kararı çıktı. Aslında haberin gerçeğini kendileri yaşıyor. 16 yıldır hiçbir nafakasını ödemediği için hesaplarına bloke konuldu. Bu deli saçma sapan şeylere itibar etmeyin. İtibar suikastı yapıyorlar” diyerek, kendisini savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Alanya'da orman yangını... Alevler mahallelere dayandı: 45 konut tahliye edildi!
Hastaneye kurşun isabet etti: 'Silahı deniyordum' dedi, gözaltına alındı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Gülistan Doku soruşturması... 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Ünlü DJ Kavinsky, Paris'te ölü bulundu